Mancarica din piept de pui, carnati si legume



O mancarica din legume cu carnita de pui , care se prepara intr-un timp foarte scurt si  o propun pentru femeile , care sunt foarte ocupate, dar doresc sa manance ceva gustos .


Ingrediente :
 200 gr de piept de pui 
un carnat de casa
2 bostanei
2 ardei
2 morcovi
o ceapa mare
2 catei de usturoi
5 rosii mari sau  2 linguri de pasta de rosii 
3 linguri de ulei de masline
o jumatate de lingurita de zahar
o lingurita de sare 
2 frunze de dafin
4-5 boabe de piper aromat




Mod de preparare :

Carnea de pui se taie cuburele, carnatul se taie in rotele . Intre timp tigaia se incinge cu uleiul si se adauga  carnea de pui si carnatul pentru ca sa se prajeasca la un foc normal. In acest timp se spala si se curata toate legumele, ianfara de rosii  si se taie dupa dorinta sau se dau prin razatoare . Toate legumele se adauga in tigaie si se prajesc impreuna cu carnea  timp de 5 minute. Se amesteca  cu o lingura de lemn din cand in cand . In acest timp se dau rosiile prin razatoare sau se taie in cuburele mici se adauga  la prajitura si se mai prajesce 2 minute impreuna.

Se condimenteaza si se toarna un pahar de apa calduta . se pune capàcul si se lasa sa fearba la un foc mijlociu. 
Cand incepe sa fearba se scade  focul mai incetsi se fierbe timp de 20 minute sub capac putin dar la o parte. Se scoate capacul si se adauga usturoiul pisat.Se amesteca.



Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...